Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är ett annat slags liv


till sist betyder allt ingenting

vi tonar ut i natten

i ett sista stilla andetag


månen håller sitt vakande öga

för alltid öppet

omslutna vaggas vi


någon tar min hand i sin

jag tror att det är du

du som gick före














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP