Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- svit nr 2

V

kräkas lodis vid
reflekterade bilder
vidgade slagen


VI

otrolig störtskur
långtgående diamant
knakande lagring


VII

peta flitiga
muntra hivade utstött
illamående


VIII

blanda trasorna
chefens körkort förstärker
term efterfrågas




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-23 14:44



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kom att tänka på den famösa diktsamlingen Camera obscura.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP