Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I meningsbyggnaderna

Ansiktena
signalerar identitet
genom Jordens överbefolkningar,
i enveten förmätenhet

Tänk om brännässlorna
på lagårdsbacken
känner likadant;
står i flockar och gör sig viktiga

tänker jag
och biter mig i läppen

Obehaget krafsar sig i nacken

men vi ska skaka orden
ur böckerna;
leva meningslöst
i ordlösa meningsbyggnader




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 15:30



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Fria funderingar som landar strax utan för "lagårn".
Närvaro och fri flygning.
En härlig text!

2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP