Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVARTA FÅRET MÖTER GETÖGONEN

svarta fåret möter getögonen

det blixtrar till och så smäller det sen

svarta fåret löper gatlopp på stan

det snackas mycket om att vara human

 

mönstrad varje dag av getögonen

men snart är det slut på stadsvistelsen

stå i centrum är en pina ibland

folk är rädda för ett hjärta i brand

 

nya texter läggs till gammalt arkiv

nya texter om ett hårdgranskat liv

som en dagbok från en trött resenär

som fått nåd att pröva vingarna här

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-05-23 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP