Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt media är det på detta viset


Vad fan får vi

Vad får vi för världens högsta skatter

Uselt försvar
Dåliga skolor
Kilometerlånga sjukhus köer
Underbemannade sjukhus kronisk brist på personal
Miserabel äldrevård på många håll
Kraftigt ökande sjukskrivning för psykiska besvär
Underbemannad polis
Rättsväsende på knä
Urusla pensioner för många
Gäng kriminalitet
2000 potentiella riskpersoner (enlSÄPO)
100 tals hemvändande IS terrorister
Hundratusentals arbetslösa invandrare
Tiotusentals som gått under jorden
Gigantisk statsapparat
Enorm administration på alla områden
Massor av verk och byråer som få skulle sakna ,
utom dom själva, om de lades ner
Lamslagna politiker

Arma land




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-23 16:39



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag tror inte det beror på skatterna, men kanske på avdankade politiker!
2019-05-23

  Öknens Ros VIP
Jag tror jag lägger mig ner och dör, bättre förr än senare. Allt går ju åt skogen i alla fall. Men först ska jag leva!
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP