Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samplade talesätt


Varia

Den som dristar sig till
att lägga lök på laxen
får icke sällan även själv
en släng av sleven.

Lök på lax och salt på sår
gör emellertid ingen människa glad,
men ibland får man vara beredd på
att det skall svida i skinnet.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP