Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke23maj19.2.

Lögnens furste ljuger även om sin egen existens. Han himlar med hornen och försäkrar milt: ”Jamen, jag finns ju inte!” Det är hans största bedrift i vår tid. Det är sällan lönt att måla Fan på väggen när han redan går på torra land.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 16:45



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det där var väl sagt. Och roligt. Sen är dumheten ondskans begynnelse och förutsättning. Ondskan är alltid oklok. Låt oss bekämpa dumheten.
2019-05-24

  lodjuret/seglare VIP
Själv är jag gärna sådan att visserligen säger jag mig inte sätta tro till ryktet om spöken. Men samtidigt förklarar jag för en vän att mötte jag ett, då bleve jag nog rädd...
2019-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP