Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Chans

Chans

Jag var inte ledsen nog att dö.
Jag hade ingen mått,
men jag vet att sorgen kräver glädje.
Så…
jag lever fortfarande
som en vind den slutar när börjar.




Fri vers av SamiKhwies
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamiKhwies

Senast publicerade
Chans
* Se alla