Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vart afton och det vart morgon

 

O, oro

hör

tidens

inneboende

ofrånkomliga rytm

pickande innerst inre

vinande piskan

jag

hästländsrapp

jag

röda flankränder

hets galopp

mesta gyllene för mina midasögon

skenande pulsar

flämtar andan ur

så när

väntan vid djupets bårhus

flimrar för ögonen skimrar

slutligen

återstår endast mitt Ja

 

Du och insikt

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-23 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg