Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-09-06 04:27 av the wildcat (medlemsid: 79522) .


klockan 20.00

 

när dörren går upp
kinden svalnar mot kvällen
bakom mig finns rösterna
Slamret från maskinerna
hörs svagt
ur källarskrattet,
blandas med svettlukterna
ett hopprep
som löper mot golvet
 
vi äro äldre nu
jordens barn, våra röster
ändå okuvligt sjunga
med otyglad tunga
 
trots spinelbens misär
sanningen förklär
med sin kunskapssfär
 
långt genom svarta senhöstnatten
 
 
 
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP