Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan historia

Kan hon någonsin
förlåta sig själv?
I alla år har hon trott
att hon satte stopp
där och då
Att hon aldrig återvände
Dagboken berättar nu
en annan historia
Hur kunde hon?
Var det kanske förlusten
av den ömsinta kärleken
som smärtade mer
än våldet?
Hon minns inte




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-23 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP