Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig dag i maj ...

 

det regnar så ofta i livet

själen suckar trött av sina tunga illusioner

i sängkammaren

filosoferar jag om våra skälvande minnen

en vindpuss känns väl på kinden




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-23 20:14



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så vemodsvackert!
2019-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett vemod, som talar om kärlekens minnen och illusioner man bär.
2019-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvackert om livet och kärleken!
2019-05-24

  M M Mannheim VIP
Du är en poet som jag kan klicka på Gilla innan jag läst din text!
2019-05-24

  Quasimodo
Här färdas skälvande minnen i vindpussar mot kind och nuddar dagens verkighet.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One