Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

Långt efteråt
när glömskan vandrar med dig
på nya stigar
kan du vända dig om
och se en liten glimt
av det som var då

Ekot av rösterna du känner igen
men de finns inte längre här
och du vänder dig om igen
och går den gamla vägen
okänd nu




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-23 23:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om den drabbande glömskan.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP