Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liljekonvaljer

länge sedan du skrev

orden förlorade sin riktning men

längs stigen växte

liljekonvaljer

som du plockade

 

en stig förlorar aldrig sin riktning

den leder alltid någonstans

mer begär jag inte

 

 

 

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-23 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP