Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gråta

Jag vill gråta

Men mina tårar är slut

Jag bär en klump i halsen och dig i mitt bröst

Jag har huvudverk och dig i mina tankar

Jag vill somna och drömma att du är här




Fri vers av ingenjävlaskamikroppen
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenjävlaskamikroppen