Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid mer än vänner

Blickar du sänder
gör att jag tänder

Händer som känner,
min hud bränner
alltid mer än vänner




Fri vers av ingenjävlaskamikroppen
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 00:19



Bookmark and Share


  danne //
det låter laddat å häftigt !
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenjävlaskamikroppen