Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G H Meads tankar om hur människan skaffar sig en identitet


Jag själv och andra

Det är i mötet med andra
som jag skapar min identitet.
Jag överlever tack vare
den kärlek jag kan väcka hos dig
Mig själv är båten på havet
som navigerar i vinden
Positionen förändras hela tiden
Igår och imorgon en annan
Just nu går inte att fånga
Främling för mig själv och andra
Ändå så välbekant i sökandet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-24 06:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jaget , överjaget , detet
Välj själv
2019-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande om det innersta jaget.
2019-05-24

  Kungskobran VIP
Vem är jag?
Som jag ser mig själv
eller som andra ser mig
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP