Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser så vacker ut idag

att jag inte kan låta bli att titta på dig när jag väl
får syn på dig
Blir då som hyptoniserad och förtrollad
Kan inte hjälpa mig själv
Men så är du ju också en helt förtjusande tjej
då jag inte kan se något fult med dig
Ingenting alls
Så i mina ögon sett är du helt okej, där du står med
dina vackra glittriga ögon, medan dina söta
röda läppar bara putar ut
Ja, du är så tjusig så
Så när jag väl får syn på dig, fryser jag till is
Står då bara där helt stilla och tittar på dig
Ber om ursäkt för det, för det är ju inte min mening
Men ibland kan det ju bli så
Men när du sen går din väg, tinar jag genast upp
med första bästa vindpust till bris och sagan
tar sitt lilla slut
Ja, och det är ju så tråkigt så
Hej då

Du ser så vacker ut idag!

Ken Cassel
24/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel