Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av tårar gjord


Bittersöta
Är de tårar som landar

Frågor som ställs
För dig
Själv

Om
Ett regn
i maj

Och
en höstdag
för länge sedan

Ett vägskäl




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP