Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek och sol

Tänk att det äntligen blev varmt
Kärlekens hetta stiger i kapp med solen
Vem vinner kärleken eller solen
Båda blir nog vinnare tror jag
För kärleken behöver värmen
För att kunna sprida den vidare
Värmen hjälper till att öppna hjärtan
Och flera kanske kan känna sig euforiska
Inför den sköna sommaren som snart är här




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-24 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk vilket gott teamwork de uträttar - kärleken och solens värme! Jag förstår varför alla längtar efter sommaren. Jag tillverkades en varm julidag, den 24:e.
2019-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Sommarsol och kärleksvärme i fin skrift!
2019-05-24

  alicja lappalainen VIP
JAG TACKAR NEJ ILL KÄRLEKEN, FÖREDRAR.. INLAGD SILL MED EXTRA RÖDLÖK I RINGAR.:):)
2019-05-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara vänta på
sommarens dar
gör ju att man
glädjesteg tar...
Tack för Din text!
2019-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap, underbart!
2019-05-24

  ULJO
Sommar och sol och kärlek. Härlig kombo
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP