Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan alla anspråk

 

 

ur klockans ljudlöshet

allt större volymer av tystnad

runt min arbetsplats

bredvid datorskärmen

en snigel i trä

påminnelse om allt långsamt

luften från golv till tak vägg till vägg

full av nu

samt ett och annat tangentljud

frid i den till ögonblicket

koncentrerade evigheten

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg