Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tungt andas orden

 

Tungt som döden,
Faller
Natten om mig

Och jag med

Tungt som döden,
Vaknar
Dagens ljus hos mig

Och jag med

Tungt!
Andas
Orden i min bröst

Och jag med

Mellan mig själv och döden
Är
En hörmoln

Som blir tydligare och tydligare med tiden

Utrymme!
Mera utrymme!
Ännu mera utrymme och mera stora utrymme

Önskar att friheten ge mig

Tungt sorg talar texten
Tungt ensamhet sjunger texten
Tungt i vilsenheten svärmar min själ

Tungt och livlös vilar drömmen på min bröst

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-05-24 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP