Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofödd

Våren ligger hoprullad
som ett embryo i jorden.
I knoppar och skott
i väntan och längtan.

Kärleken ligger gömd
som ett frö i mitt hjärtas mylla
ofödd, drömmande.

Allt vill födas.
Allt vill slå ut.
Allt vill sommar
högsommar
mognande grönska, tungt prunkande
som ett furstligt bröllop.

Vattna mina rötter med sol
så att mina blad
kan omvandla kärlek till sötma och syre.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-24 12:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet om kärlek och sommar.
Djup
2019-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin dikt om längtan!
2019-05-24

  Kensy65 VIP
Så mycket hopp och värme du förmedlar genom dina rader, tack!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP