Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelse

 

 

på vårdcentral jag va'

EKG jag skulle ta

på kroppen sattes elektroder

blodet pulserade i åder

 

tänkte, det här blir intressant

jag kände mig som en elefant

med naken överkropp jag låg

tur bara sköterskan såg

 

mina valkar till beskådning

väckte säkert förvåning

det tog bara nån minut

sen var det roliga slut

 

smärtfritt utan bedövning

det här var en bra övning

efter detta väntar operation

men inte nån desperation

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-24 14:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Så länge skutan kan gå, så länge hjärtat kan slå"...
2019-05-26

  Fulbergarn
Ett EKG kan vara skönt
när det visar att hjärtat är grönt
2019-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul rimmad text med ett uns självironi!
2019-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtat är kroppens motor, bra att kolla ibland så att det fungerar tillfredsställande.
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP