Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var tvungen att vara vild

Det var en gång en kille som var tvungen att vara vild
för att ha en chans att kunna överleva en dag till
För i kvarteret där han bor så finns det ett gäng
som han vart tvungen att gå med i
för att inte åka på däng
Få rejält mycket stryk

Men så en vacker dag, hände det någonting
Jo, för en liten flicka flyttade in i kvarteret
En liten prinsessa, så vacker och fin
Så när hon sa Hej till honom och gav honom en
liten flirt, så trillade han genast pinn och blev
kär i henne på stört
De blev tillsammans

Så en dag tröttnade han på gänget att bad de alla
att dra när han slog sig fri
Och det bara för att få vara så mycket som möjligt
tillsammans med sitt lilla honungs bi
Sin nyfunna och underbara kärlek
Så idag är han en lyckligt gift man med starka band
Ja, det är han minsann
(Suck)
Lyckost han!!!

Ken Cassel
24/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel