Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ordstäv





Grodan i brunnen
Vet ingenting om
Havet. ..

Japanskt "ordstäv"





Ingen lyfter kattens
svans än den själv!

Finskt "ordstäv"





Det hårdaste som finns
Är inte Diamant

Det är en människa
Utan fel.

Sefarge"ordstäv"





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-24 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt kärnfullt och bra skrivet! Tycker om alla tre, men mest om det första ordstävet. Vackra texter.
2019-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka funderingar i kortform!
2019-05-24

  Bossepoet från Österbotten
Klokstäv
kanske man kunde
kalla detta.
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP