Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminist - Haiku

 

 

de visar sitt hat

antifeministerna

spottar, spyr galla

 

alla som kämpar

för alla människors rätt

även för kvinnor

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-24 14:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag sa till en F!-representant en gång att jag också var feminist eftersom jag gillar feminina kvinnor, hon mumlade då nåt ohörbart men tyckte det lät som gubbslem he
2019-05-26

  Per Drysén
Alla människor måste betyda ALLA människor
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP