Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är ett spel, och jag står utanför.

Att vara paranoid är en bra grej.
En värld i lågor.
Men ingen kan se det.
Styrda till varenda del.

Som marionetter utan snöre,
miljoner, då du räknar öre.
Ser du bilden så vet du,
vi kan sova vidare men problemen kvarstår.
Vad återstår,
att se.

Människor kan inte göra något annat,
än att le.
Detta är inte politik,
för politik finns inte.
En fasad av allt du tror dig veta.

En tillfällighet,
skyll på budbäraren.
Så mycket ingen förstår.
Världen är ett spel,
och jag står utanför.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 14:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Så länge eran värld
ser ut som den gör
vill jag vara en som
står utanför
Asocial
Sabotör
Så länge eran värld
ser ut som den gör"
(Ståålfågel)

Vägra att rösta i EU-valet!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords