Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsesidighet

När man och kvinna

känner stolthet och glädje

över varandras fina sätt att vara

Då är det kärlek och tillgivenhet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 14:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Alldeles sant!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP