Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRÖN DAG

jag blir lycklig

och nostalgisk

hela sommaren framför!

men var gång augusti kommer

är det någonting som dör

vackra bladverk

grönt är vilsamt

och jag blir som barn på nytt

juni kommer

bortom kröken

vem har tid med

tid som flytt?

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-05-24 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP