Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så tryter orden

när man vill få någonting sagt
Man har det på tungan men stammar bara fram
något osammanhängande
Och det i sin tur gör att ingen lyssnar på en
Vilket i sin tur kan göra en ganska så lätt frustrerad
och lite lack
Inte på dig eller dig, min vän
Utan på en själv
Och då man frågar sig själv

Varför kan jag inte få till de där orden, sådär som
jag vill ha det
Sådär som jag vill
Och allra helst när det är så mycket som jag
vill få sagt
Få ut ur mig
För som osynlig är det ju mycket svårt
Och det i sin tur kan lätt leda till att man får
lite ångest och faller ut i gråt
Men då man genast tröstar sig själv lite
med ett litet, förlåt!

Ibland så tryter orden!

Ken Cassel
24/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 15:01



Bookmark and Share


  AKT VIP
Så sant. Ibland finns inte de ord som man vill säga. Mycket välformulerat.
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel