Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖTA ORD - haiku

Ord föll över sorg

honungslena av kärlek

plåster på såren




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-27 18:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra haiku...något att tänka på...
2019-06-01

  bittemi VIP
Fin haiku!
2019-06-01

  Poeten Salvador VIP
Vändning i slutraden!
2019-05-28

    Dan Myrbeck
Fin..!
2019-05-28

  Fulbergarn
Så skönt det låter
2019-05-28

  M.Eta
Underbara ord!
2019-05-28

  ULJO
Kärleken är allt
2019-05-28

    ej medlem längre
En mycket tilltalande haiku. Ordet honungslena får mig att undra om det finns en sarkasm invävd i orden. Det kan förstås också vara ömsinthet. Spelar kanske ändå ingen roll. Varje läsare gör sin egen tolkning.
2019-05-27

  Rise Little One
Tröstande ord när det behövs som mest!
2019-05-27

  Feliaxel VIP
Fin text om kärlekens läkekraft
2019-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om de mjuka ordens betydelse när livet känns tungt!
2019-05-27

  Öknens Ros VIP
empati när det behövs.
2019-05-27

    ej medlem längre
En fin liten haiku som rymmer många känslor.
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP