Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISST FINNS DET HAJAR - tanka

Respektlösheten

simmar lugn och oberörd

bland gnidna hajar

penningkåta folkvalda

skiter i fattig småfisk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-05-24 17:55



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och precis..!!
2019-05-27

  M.Eta
Bra! Prata är många bra på men vad händer sedan?
2019-05-27

    Sefarge VIP
Men Valdagen
kan öppna sin
mun och svälja
dem alla?
Till vilken nytta
är en annan
Fråga. ..
;)
2019-05-25

  Niliboy
Ja, att man bara orkar, men att bry sig lite är ju mest roligt!
2019-05-25

  ULJO
Mitt i prick. Kanonbra
2019-05-25

  Feliaxel VIP
Ja dom är inga trevliga fiskar som struntar i vanligt folk för att få så mycket som möjligt åt sig själv
2019-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-05-24

  peter markurth
Iakttagelse på subjektivt plan
2019-05-24

  Öknens Ros VIP
Kan inte sägas bättre, överheten är ena riktiga rovdjur.
2019-05-24

  Judas Ekholm VIP
Näringskedjan är vedervärdig. Snyggt!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP