Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min egen kyrka


ensamheten, tystnaden, stillheten

som att bada i en ocean


ju mer ensam jag är

desto mer ensamhet vill jag ha


pladdrigt prat, radions tomma skval

gör ont i mina öron


på sin höjd fågelsång

och kvällens lätta regn mot fönsterblecket


då kan jag njuta

av tillvarons totalitet










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-24 16:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2019-06-07

  stig wikman
Vackert.
2019-05-25

  stig wikman
Vackert.
2019-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Texten är guld värd, 24 carat!
2019-05-24

  Rafmagn VIP
Precis så är det! Väldigt vackert beskrivet!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP