Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku- svit nr 4

XIII

maktsituation
deltagarnas torskpaket
genomgår rullband


XIV

mästare räddas
tror affärskamraters gröt
simulerar plan


XV

slappnade smala
ideologierna
skyfflade skylar


XVI

suspekt komisk flöjt
for lösta utbytbara
unika naglar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-24 16:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tror bestämt att herr Karlsson narras om Haiku i alla 16 he
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP