Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och ljuset är du


jag vill inte att mina ord ska imponera

snarare önskar jag att de ska implodera

inifrån och ut

växa sig starka i hjärnans vindlingar

ge kraft, ge hopp, att du aldrig ska ge upp

för hur mörkt det än är

syns ljuset där om än svagt i tunneln

hur svart tillvaron än ter sig

blinkar stjärnorna i mörkret

för att du ska kunna navigera

ut ur sorg

in i kärlek

 





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-07 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2019-06-07

  Bibbi VIP
Fint.
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP