Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vet en samhällsvetare egentligen ?


SAMHÄLLSVETARNA OCH BROTTSLIGHETEN

Samhällsvetare I : Brottsligheten löser man enklast genom dödsstraff oavsett brott.

Samhällsvetare II : En sån inhuman medeltida värdering vill vi inte ha,vi måste tro på allaslikavärde och......

Samhällsvetare III : Hörru du ! kom inte å kör med din djävla fjollromantik hära,för här håll vi oss te verkligheten å ente nå djefla fantasier,dra du åt helvete din satans hycklare,å vore inte de här i direktsändning hade jag inte drage mig för å klappa till dig så hjärnan klarna till.

Samhällsvetare IV : Ska vi få bukt med brottsligheten får vi börja högst upp i samhällets hierarki bland politiker och finansmagnater.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-05-24 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP