Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor säger 'felaktigt' kakafoni, trots att det heter kakofoni. Det irriterar verkligen mitt sinne för 'att stava rätt'. Samtidigt godkänner jag deras sätt att se på världen med egna ögon. Jag gör det själv, skulle jag då förneka andra's?


Mera smulor från mitt bord





.
Improviserad jazz
att jämföra med
oregisserade barnskrik

..
En del människor
verkar veta vad de vill
andra verkar minst lika säkra
på vad de absolut inte vill

...
En del människor påstår att Henry kan skriva.
Andra vill ha det till
att även om Henry gillar pennan,
Henry verkar vara oense ibland
med högst densamma.
Som om Henry skulle verkligen bry sig
i någon högre grad om vilket.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-26 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP