Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skiss

På skuren. Form, varat ,sker gradvis




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt fantastiskt. jag trodde att du var död.
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth