Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för allt du gjort.

Allt är så lätt när man blundar,
sanningen knackar på dörren.
Men det är ingen som öppnar.
Dokumenterat bevismaterial,
men slingrar sig vidare likt Illuminati.
Där inuti finns något som aldrig hittar ut.

Förvränger allt,
så du inte ser.
För man är nöjd i sin illusion.
Jag har tappat tron.
Lutar mig tillbaka,
hittar ron.
För stunden.

Tack för allt du gjort.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords