Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena Samvetets Ädla Riddare

Barnena begynner som oskrivna sagor

med börjans källa i oåtkomligheten dold

Under författandet av sig själva

fumlar de med sinnena i vuxnas

föreställningsvärld Somt förmår

de fånga kanske kontrasterande

skuggor och dagrar djupaste mörker

måhända dock alltid glimtar av strålande

sol som glittrar också i den svartaste

av utgivna sagor - de med tidens flykt

                        självskrivna




Fri vers (Fri form) av S-E Forslin/same
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-05-24 22:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Tänkvärd och fin text!
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same