Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck sala

tåg förbi sala
ja får gråta nu eller
fan för ingen klapp




Bunden vers (Haiku) av KOMMANDORAN VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 22:48



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Sala suger znazzziballe!

Men ändock?
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

KOMMANDORAN
KOMMANDORAN VIP