Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat


så hörs de äntligen
svalorna

göken har redan tjatat länge
svalor är något speciellt

svalor är barndoms somrar
i tält och ljusa nätter

svalor är bra eller dåligt väder

svalor visslar mer än tjatar koko

svalor är myggors fiende

svalor kan vikas av papper

svalor är sommar och höst




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP