Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart går man

Vart går man när vägen tar slut?
Vad känner man när inget mer finns att känna?
Vad saknar man i brist på saknan?
Gud, finns du?
Om vi är i din liknelse så ser jag dina svagheter.
Ljuset brinner på sista steget, sen slocknar det.
Släpp den euforiska känslan på väg in genom helvetets portar, öppna ett öga och se din spegelbild.
Skåda din värld, de vissna sorternas rike.
Se hud huden faller av när du smeker din älskade.
Se din nästa och sörja med henne.
Låt oss alla hylla konungen, glömskan och kärleken.




Fri vers av JanneD VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP