Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi döda

Färgen flagnar från livets klotterplank,
det ritade hjärtat från vår kärlek ser gammalt ut.
Skall jag fylla i det, rita nytt eller se det som en förlorad bit av våra liv.
Denna kväljande känsla av förlust,
med maktlöshetens apati i svallvågorna. Att känna hjärtats svartnande och lyckans forfall.
Se känslornas hav, med vinden kommande från mig och vågorna med den.
Stoppa vinden, låt mig leva.
Se anemonen färga livets stig i blodets röda färg.
Tänk på ängens glesa träd och deras ensamhet,
tänk på skogen och dess trygghet i livets mångfald.
Minns Orphus och se åt rätt håll.
Fönekelsen kanske ger existens men erkännandet ger liv




Fri vers av JanneD VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP