Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt löfte

En färd genom tomhetens massiv.
En sökan, en trånan, ett hopp.
Krydda din gång med drömmens liv,
och låt själen känna detta dödens gatlopp.
Känn stenarna sarga din längtans tanke, känn livet rinna nerför benen.
Se där, på hästens manke,
finns handen som kastade stenen.
Se ondskans apostel på hästen försvinna. Ligg still, låtsas vara död.
Se, allas känslor med henne bort rinna. Blöd era djävlar, blöd.
Se, alla människor dig omkring,
se, tomhetens blick.
Se ner på din falskhetens ring,
minns det trohetslöfte du en gång gav och fick




Fri vers av JanneD VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-24 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP