Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag

Dina andetag
Dina små, sköra fingrar
Slingrar sig in i min hand
Söker närhet och söker tröst

Din blanka blick
Din långa gäspning
Visar på stor trötthet
Dags att somna på mitt bröst

Din mjuka kind
Din hjässas söta doft
Dina snabba, lätta andetag
Håller dig tätt, släpper aldrig tag

Min fina dotter
Mitt hjärtats allt
Födde dig in till ditt liv
Växer upp till att bli ditt Jag




Fri vers (Fri form) av Alanna
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-24 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alanna