Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens svarta hål




*


En grusplan av stenar och grus
med fotavtryck
som slutar vid dungen.
Ligger skuggorna kvar, efter dom.
De lyses upp av månens sken.
Greppade vinden tag i mig
och lämnade även mina fotavtryck
och skuggan kvar i dungen.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-25 00:19



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Läser den igen med välbehag.
2019-05-29

    Roger Runkar Ragnar
*

2019-05-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Inspirerande !
Skuggor alstras bakom det mörka föremål man belyser. Skuggan liksom flyr från ljuset in i sitt mörker, men vad förblir kvar utom fotavtrycket?
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg