Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem va det som fucking kasta


vem är jäveln
som bestämmer färgen

grå

gatan
huden
ansiktsuttrycken
här

att sprudla
spraka
är bara inte okej




vet du att jag väntade länge på dig
men ur den livmodern
föddes bara sot



och

vem stängde av drömmarna
är nöjd för att jag vaknar
nu
är glad om jag får upp kuken
nu



jag har vridit kranen

men du
vägrar
spruta
ut





styra ladd
lägga linor
på väglinjer
kamouflera
för polisen
för dig själv
ungdom igen
snorta upp
europavägen
när hände det
narvik - frankfurt
fartkontrollen
långt långt
innan ibiza




vem va det som
fucking kasta
drömmarna
åt
öst
väst
norr
och söder

och sen hade mage
att svälja kompassen































Fri vers av Love Död
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-25 14:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns texter och så finns det texter!
Underbar! Mera!
2019-05-25

  AKT VIP
Uttrycksfull och precis. Gillas.
2019-05-25

  danne //
Tuff movie känsla känner av MGM Lejonets vrål å spott kommer farande in i ansiktet..

Bra med ilska!
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död