Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den kreativa processen


Om detta

Det börjar med en mening, alltid med en mening. Sedan följer resten, där det ena ger det andra i en logisk tankekedja. Sedan tar det slut.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-25 07:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Borde man släppa fram något oväntat, menar du? Behövs lite omskakning?
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP